Hverdagen er så småt ved at ramme her i Hoi An hvilket faktisk er rigtig rart. Den sidste uge har været mere rolig end de første to da vi så småt er begyndt at kende hinanden bedre, samt kende byen og de hyggelige og billige spisesteder, hvilket giver et mere afslappet miljø.

 Den sidste uge har undervisningen stået på fattigdom og udvikling. Vores underviser er en kvindelig lektor som er fløjet ind fra England. Det er fedt at have en engelsk forelæser så både det vi læser, hører og taler er på engelsk i forhold til derhjemme. Derudover inddrager hun os i undervisningen gennem små gruppediskussioner og lege. I onsdags brugte vi f.eks. hele dage på et handelsspil hvilket var både sjovt og lærerigt.
I fredags var der boat raise. Mr. Vinh som er vores kontaktperson, når det handler om alt andet end undervisningen, havde fået arrangeret at vi kunne deltage i begivenheden hvor vi kunne have en studerende med i hver båd (10 i alt) og dermed være en del af de lokale landsbyers hold. Det var virkelig underholdende og en meget seriøst konkurrence for de enkelte både.
Udover det havde Mr. Vinh også arrangeret, at vi kunne komme ud til en form for grønsagsfestival lørdag morgen. Vi valgte derfor at have en stille fredag aften så vi var friske til næste dag. Festivalen var kun 10 min væk på cykel. Da vi kom startede der en lille ceremoni og senere var der konkurrencer i at lave lokalt mad og plante afgrøder hurtigst. Det var sjovt at se og have noget at stå op til. Med Mr. Vinh får vi mulighederne for at se og opleve ting som normalt ikke muligt for turister.
Lørdagen aften stod på fest og karaoke – Vi er jo i Asien og alle på studiet deltog 🙂
Næste weekend står på 2 dags tur i Hue som ligger ca. 4 timer væk i bus, hvilket jeg vil fortælle om i næste indlæg.

 

Der bliver gjort klar til Boat Raise i Hoi An

Boat Raise er ved at starte. Vi deltog med en studerende i hver båd

Redningsbåd i tilfælde af at en båd skulle synke. – Det skete 🙂

Ceremonien lørdag ved grønsagsfestivalen

Kvinde i marken

Vandkanderne skal være store her!

Til grønsagsfestival – En smule træt.


Konkurrence i hvor hurtigt man kan plante grønsager.

Læsning til en ny uge i hængekøjen.

Monique