Et lite livstegn! Dagene og ukene går så altfor fort, tenk at jeg har vært på reise i en måned allerede. Hjemlengselen melder seg i små trekk i blant, savner spesielt den norske høsten med kjølig luft og tykke skjerf. I dag er min siste dag som attenåring, den er blitt brukt på lesing på senga og ved bassengkanten, Game of Thrones med Magdalena, Ingvild og Mathilde, og nå Hangover pt. II på HBO. Rolig og herlig dag, før det braker løs med ny foreleser i morgen. Tema gjennom alle artiklene til i morgen er økonomi og den økonomiske krisen i Asia i 97, så jeg blir nok pent nødt å drikke masse kaffe de neste to ukene for å henge med.

På torsdag dro vi ut på enda en fototur med Etienne, denne gangen fikk vi med oss en god gjeng medstudenter ut i rismarkene. Her har dere et knippe bilder:

Da sola gikk ned i sekstiden var vi tilbake i gamlebyen for å øve oss på å ta nattbilder. Selv foretrekker jeg å leke med det naturlige lyset på morgenen og ettermiddagen, men Hoi An ser bra ut på natta også.