Forrige helg var fullpakket med to bursdager, White senzation techno-poolparty og surfekonkurranse!
På torsdag var den første bursdagsfeiringen. Det er allerede tre stykker av oss som har hatt bursdag her nede de to siste ukene. Hver gang noen har bursdag, stiller mannskapet på Kailash Bech Resort opp (hotellet skolen vår ligger) med kake, blomster og godteri! De er utrolig søte og snille mot oss. Kvelden ble feiret med stor felles middag på Le Cafè, en finere fransk restaurant, hvor det egentlig var ganske dyrt. Jeg betalte hele 420 rupies (42 kr) for biff! Man får virkelig pengeverdien snudd på hodet her i India hvor alt er så billig! Vanligvis koster en middag mellom 100-200 rs, og da føles 400 plutselig veldig mye. Det er på en måte litt «like» priser her som i Norge på den måten at det som koster 100 rs her, hadde kostet ca 100 kr i Norge. Jeg begynner å bli litt lei indisk mat til tider, så det blir litt utskeielser inni mellom (kjøtt!) Blir litt for mye veggshi og chicken!
Fredag var det ny bursdag. Den ble feiret på takterrasen til det ene leilighetskomplekset her, Singh House, hvor de «eldre» bor. Alle hadde med hver sin rett slik at det ble koldtbord. Dresscode: «indian», så de fleste kom i sari eller punjabi.
Det søte og hyggelig mannskapet på Kailash 🙂

 

Min dyre biff til 42 kr

 

Bursdagsbarnet 🙂

 

Forrige lørdag var vi 12 stykker som dro på White Sensation party! Vi tenkte det ville være interessant å dra på en sånn type fest her fordi man ser lite til festing ellers i Pondicherry. Det finnes ikke utesteder, og man ser nesten ikke folk ute i gatene etter kl.22-23. Hvis vi har fest på takterrasen vår, må vi ha det rolig og skru av musikken etter kl.22. Kvinner spesielt skal ikke vise seg ute etter kl.22, og heller ikke drikke alkohol. White Sensation Techno-poolparty med Dj Bobby (som visst nok skal være en av Sør-Indias beste dj`er! Og ja, han har faktisk egen faceook side), og festen tok plass i Auroville som ligger rett ved Pondicherry, hvor «folk lever i harmoni med naturen». Tenkte det ville bli meget interessant å dra på White sensation party (google det mamma og andre som ikke vet hva det er…) på et slik sted, så det måtte sjekkes ut! Det som også var gøy var at det var White sensation party i Oslo akkurat samme dag! Jeg skulle booke billetter for oss og ringer arrangøren men legger på ganske fort da jeg nesten ikke hørte eller forstod noe av det han sa. Han sender meg melding rett etterpå, og vi ble sittenede å tekste masse frem og tilbake angående billetter og hele opplegget. Først var prisen 1000 rs pr person, så ble det 500 rs etter å ha tekstet litt, og når han fikk vite at vi var norske, ble billettene gratis med transport til og fra. Folkens, vi er tydelig ikke i Norge lenger! Welcome to India -> Personlig, småskala samfunn 🙂

Førsteinntrykket av festen var egentlig ganske stusselig… Etter å ha kjørt gjennom en laberint av en hage, gjennom en «bomstasjon» og høre bassen på milevis avstand, kom vi til slutt frem til to store basseng, Dj Bobby i hjørne, litt discolys på sida og kanskje rundt 30 mennesker som stod og hang rundt bassenget. Ikke heeeelt som arrangementet i Oslo (hvor mange tusen mennesker samles i Telenor Arena…) Men Dj Bobby spilte overraskende bra musikk og det var god stemning utover kvelden! Det kom mye flere folk, det var sikkert rundt 150 der til slutt! Vilt! Det var vel egentlig vi hvitingene som lagde hele festen. Det var noen andre hvite franske der, ellers mest indiske gutter (ingen indiske jenter!). Så vi ble jo midtpunktet kan du si. Men opplevelsen blir så gøy som man gjør det til selv, så vi hadde det veldig moro! En spennende og morsom opplevelse 🙂 Jeg kan ihvertfall si til folk at jeg har vært på White sensation party i India, og det er det ikke mange som kan! 🙂

Dj Bobby!
White!

 

Party in da house!
På søndag sjekket vi ut surfekonkurranse i Pondicherry. Quick silver sponset arrangementet og det var internasjonale surfere i ulike aldersklasser. Vi var meget spente på å sjekke ut disse surferne og håpet på å få se noen spreke indere i spido`n! (Sport er liksom ikke så veldig utbredt her i India, vi ser så og si aldri noen indere trene eller drive med sport, så vi tenkte det kunne være interessant å få med seg. Men det skal sies at jeg faktisk har sett en mann her jogge(!) og tre kvinner powerwalke! Nasjonalsporten i India er cricket.) Surfe-arrangementet skulle vare til 6 pm stod det på programmet. Det var masse folk ved stranda når vi kom dit i ett-tiden og vi setter oss ned klare til å sjekke ut surferne. Vi ser det er lite bølger, men venter i spenning da flere går ut i vannet med surfebrettet under armen. Men det skjer lite annet enn at de leker seg litt i bølgene sammen med masse barn som spretter rundt. Etter å ha sittet der i en-to timer så spør vi noen når finalen begynner. «It`s over. Finished!» Jepp, welcome to «indian time».
Ingen indiske surfere dessverre