Nå har vi hatt intensiv jobbing med gruppeeksamen i tre uker, levert den, hatt en mengde med avslutningmiddager og fester og hadebra vink. Studiet er avsluttet, og vi står nå på egenhånd med individuell eksamen som skal leveres i mai. Jeg blir i Cape Coast og skriver til jeg er ferdig, og skal så på en liten reise. Kanskje opp til Mole, en stor nasjonalpark for safari, på leit etter Zimba. I anledning avslutning, presenteres et utdrag fra noe av det som kommer til å huskes godt og savnes endel.
Dette er den fine fine utsikten fra klasserommet vårt. Og sauene som ofte må jages vekk grunnet distraksjon i undervisningen.
Dette er Harunas Bar, lokalisert et par skritt fra der vi bor, drevet av hotellmanegeren/studieveileder og altmuligmann Haruna. En bar som har følgt oss gjennom mye.. Og vært starten på gøye kvelder.
Dette er skolebussen vår. Alt fra underholdene fredagsettermiddagsamtaler, til søvnige morgener da man plugger i i-poden eller prøver seg på siste liten lesning før timen starter.
Dette er påskefeiring i Ghana. Merket egentlig svært lite til påske, men vi feiret easter monday med reggae party på stranden. En av mange anderledesheter og gøy med Ghana.
Dette er fra vår avsluttningsfest fra forrige lørdag på Nana Bema. Det var fantastisk, vi hadde invitert mange vi har blitt kjent med, og det var en veldig fin kveld med dansing og god mat. Avsluttet med at jeg ble robbet fra meg vesken på veg hjem fra hvor vi dro og danset. Men det var inget alvorlig og ingen skade skjedd, bare en ekstra historie til dagen etter.
Og ikke minst kommer jeg huske dette, alle våre dagligdagse måltider, som alltid bringer opp nye spennende og merkelige samtaler, latter og god mat, med en nydelig klasse.
Ida