På torsdag, 8. mars, dro vi på langhelgtur. Vi starten turen med en radiovertinne som dedikerte «single ladies» til kvinnedagen, og stoppet sangen vært 5sek (i Dj Dan stil) for å komme med utsagn som «everything men can do, women can do better». Var veldig underholdende, timene i minibussen ble korte, og vi kom oss til Green Turtle Lodge hvor vi har tilbrakt helgen.

Her har vi gått på hike. En fem timers lang tur i stekende sol og uten mat, men med nydelig natur og mye interessant på vegen. Vi gikk til Cape Three Point, som er det sted på land som er nermest til point zero zero (som egentlig er i havet og som er der breddegrad og lengdegrad møtes i null). Her var det et fyrtårn og en fyrvokter, som var morsom og ivrig på at vi skulle skrive i gjesteboken, og også et skilt som viste veg til mange steder i verden.
Morgenen etter stod vi opp før soloppgang, for å se på soloppgangen.. og for å dra på båttur på elven. Var en fin start på morgenen, men førte til at resten av dagen ble ganske søvnig, med mye avslappning, spilling og også pensumlesning. Og på kvelden fikk vi se turtle på stranden! Den var svær, og la egg, og gikk så ut til havet igjen. Var veldig kult å se, og fin prikk over den berømte i-en, i Green Turtle Lodge.
Ida