Hola todos!

Tiden i Buenos Aires bare flyr forbi. Nå har vi vært her i tre uker allerede. Hver dag skjer det noe nytt og spennende.


Jeg har opplevd mer av kulturen i byen og hvor glad menneskene her er i å underholde tilfeldige mennesker (som meg selv) en fredags kveld. Over er et bilde av guttene jeg beskriver og koret vi samlet sammen litt etter litt. Fantastisk koselig! Den samme kvelden som dette bilde er tatt hadde vi også en velkomstfest i leiligheten vår for kulturstudentene. Festen ble veldig vellykket og vi ble bedre kjent alle sammen.


Enda en søndag med marked i gata Defensa – rett ved oss. Musikk, dans, antikk, klær og suvenirer fyller gata samt alle menneskene som kommer fra alle kanter. Atmosfæren må bare oppleves!


Et overblikk over markedet!


Vi har prøvd oss på nypresset appelsinjuice på gata, hvilket var veeeldig god. Den kostet bare 10 pesos – ca 13 kr.


På mandager har vi funnet ut at det er et trommeshow ikke langt fra oss som heter La Bomba på klubb Konex. Folk var super gira og i det landet her virker det ikke som folk bryr seg om hva andre synes. Folk danset rundt og rundt hverandre til de kule rytmene. Ingen sto stille, og de solgte kun 1 liters øl (til 23 kroner).


Hver ukedag har jeg skole ca 1 times gåtur unna der jeg bor. Jeg tar tuben (subten) fra Plaza de Mayo og får meg derfor hver dag en gåtur (til subten) hvor jeg hver dag ser noe nytt fra storbyen og livet her. Over er bilde fra Plaza de Mayo. 


Vi (fv. Lena, Arma, Oda, Laila) har vært i Parque Norte. Det er et badeland/ park ca. 1 time utenfor byen. Da vi gikk av bussen slo den friske luften mot oss. Rart at luften kan være så frisk bare 1 time utenfor Buenos Aires, og også rart at vi har blitt så vandt til den forurensede luften. Vi lå hele dagen og solte oss, og baded i bassenget som var iskaldt. Vi sammenlignet det med den norske sommer temperaturen i vannet – 19 grader. Ja, vi har blitt bortskjemt.


Før vi fikk lov til å bade måtte vi bli sjekket av en lege. Vi ble sjekket mellom tærne, under armene og i nakken, og alle fikk godkjent stempel. Over er Arma som er super excited da hun fikk vite at hun fikk det godkjente stempelet på papiret sitt.

 


Vi spiste på en koselig liten restaurant og drakk iskald øl!


Dagen var veldig koselig. Vi lå i mange timer og bare snakket, tegnet og solte oss.


Så kom dagen da vi skulle hoppe i fallsjerm. Vi dro av gårde 07:30 om morgenen og ble kjørt ut på landet ca. 1,5 time utenfor Buenos Aires. Der var det kuer, hunder og et tonn med fluer – som på hytta. Luften var frisk også! Over er Lena med en av hundene mens hun venter på sin tur til å hoppe.


Thomas som er klar til å hoppe, her foran fly hangaren.

 


I flyet på vei mot noe som da virket som et selvmordsforsøk.


Følelsen var helt ubeskrivelig, og kan ikke sammenlignes med noe annet! Jeg anbefaler dette til ALLE! Det må gjøres! Vi gjorde det via http://www.bsas4u.com og det var utrolig bra! Veldig profesjonelt og vellykket!!


Enda et bilde av meg mens jeg hoppet – wihoo

 


Vel nede på bakken etter å ha hoppet fra 3000 meter!

Jeg har sikkert 100 bilder fra denne dagen, men alle kan desverre ikke komme på bloggen. Det hadde tatt veeeldig land tid, siden nettet her ikke er av den raskeste typen. Jeg har ikke ord som kan beskrive den følelsen jeg hadde når jeg fløy over jorda på den måten. Det er som jeg skrev, virkelig noe som må oppleves for å forstå hvor fantastisk det var!

Fransisca