Hola todos y bienvenidos a Buenos Aires!

Som dere skjønner har vi ankommet Argentina og nydelige Buenos Aires!


Inngangen til trappeoppgangen til leiligheten vår i Pasaje San Lorenzo 258, San Telmo.

Siden vi kom har vi brukt tiden på å gjøre oss litt kjent og møte igjen kjære venner som vi ble kjent med forrige semester i Nicaragua og som også valgte å dra ned hit. I går kveld hadde vi en liten velkomstgathering i leiligheten vår, og det var super koselig!


Spansk universitetet

Før gjestene kom tok vi oss en liten bit på en koselig café rett borti gata!


Ruth og Simen fikk hver sitt flagg – svensk og palestinsk.

Det er masse fine tegninger over alt på vegger og murer her! Hvem kan kalle grafitti hærverk?

Vi fant et marked rett ved oss med masse fersk frukt og bakevarer samt masse vintage fra klær, bager og solbriller til fyrstikkesker, kniver, lp plater og cameras.


LP butikken på markedet.

Rett utenfor huset vårt har noen funnet ut at det var kult å sette opp et fiske hode, og det ser ikke ut til at noen tenker å ta det bort heller. Naboen vår synger opera og har en botanisk hage på verandaen sin. Hver søndag er det marked i gata vår samt tromme show.

Leiligheten vår er super koselig! Jeg skal filme og gi dere en tur senere. Vi har tre balkonger ned mot gaten + en gigantisk solterasse med grill og utsikt over byen. Jeg deler leiligheten med Thomas, Simen og Lena. Koselig mennesker og jeg tror vi kommer til å få det fint sammen.


Thomas og Simen har nettop ankommet leiligheten

I kveld har vi vært på en plass med masse restauranter og hvor det var tango show og live musikk. Bra og koselig stemning.


Arma, Simen, Mark og Ingrid fikk også en tegning laget av seg.

Første intrykk av byen er veldig, veldig bra. Strøket vi bor i er ikke det mest fashionable, men jeg liker det veldig godt! Menneskene er hyggelig og maten er god. Det er deilig å skulle være i en litt mer vestlig orientert by i tre måneder enn Nicaragua som var et utvilingsland. Byen blomstrer og oser muligheter og lykke! Gleder meg til å oppleve mer!

Fransisca