Den sidste uges tid er jeg begyndt at vænne mig mere og mere til Indien, dets indtryk og ikke mindst smagsoplevelser – det er vældig rart!
Vejret hernede er virkelig varmt, men ’heldigvis’ (som man nu selv vil fortolke det) byder vejret også på monsunregn af og til. Det hænder mest om aftenen, hvor skyerne begynder at trække sig sammen og blive mørkere og mørkere, for til sidst at bryde ud i et kæmpe regnskyld! WAUW! I nat var dette regnskyld ledsaget af en masse torden og lyn, der bragede i mindst en time med få pauser mellem hvert interval. Af naturlige årsager var dette også grunden til den ekstraordinære træthed der har præget os alle i dag – men oplevelsen værd!

Sidste uge bød på flere forskellige oplevelser.

Mandag eftermiddag gik med et besøg på det franske institut der har en større samling bøger, samt en samling af billeder af alle templer i Indien.

I fredags havde vi ’Indisk dag’ (sjovt nok i Indien), hvor vi alle var iført traditionelle (for nogle vedkommende blot moderne) indiske klæder! For pigernes vedkommende betød det at vi alle havde fået købt os en ’saree’. Mange af de indiske kvinder bruger saree og vi ser den stort set hele tiden i gadebilledet. Kjolen  består af en mavetop og et ca. 6 meter langt stof, der ’blot’ vikles rundt om kroppen. Dette viste sig at kræve lidt teknik, og heldigvis var der en masse søde indiske kvinder tilstede for at hjælpe os. Som billederne viser var udvalget af type klæder for drengene lidt mere variende; der var ’dotis’ (et slags klæde man binder rundt om livet), bollywood style og lidt mere formelt tøj.

Denne aften tilbragte jeg med at dyrke yoga oppe på taget af Maison Raja, det hus jeg bor i, sammen med vores søde yoga lærer og flere af de andre studerende. Det er ved at blive senge tid, monsunen er startet på ny og ser frem til endnu en nat i selskab med lyn og torden.

Godnat, Andrea