I dag har været den mest fantastiske dag. Vi stod op kl. halv seks i morges og kl. seks blev vi hentet af to taxaer, som skulle køre os til et elefant træningscenter to timer udenfor Kochi, som ligger i Kerala. Kl. otte om hver morgen går elefanterne fra deres hjem og ned til vandet, hvor de bliver badet af deres trænere og turister, som er kommet langvejs for at hjælpe. Vi fik stukket en stykke kokosnød i hånden, og så var det ellers bare at gå i gang med at skrubbe.

Det var noget af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet – at være så tæt på sådan et stort dyr. Elefanterne lagde sig bare ned i vandet og nød at blive vasket. Jeg var slet ikke klar over deres hud er så ru og med lange sorte hår på. Bagefter rejste de sig op, og så kunne vi stå ved siden af dem og klappe dem og tage billeder. Så gik de tilbage til deres hjem i træningscenteret og spiste.

Da vi havde kigget nok på elefanterne, bad vi taxachaufførerne om at køre os til et sted, hvor vi kunne få morgenmad. Vi stoppede lidt længere nede af gaden, hvor der var et homestay. Det var drevet af en ældre indisk mand og hans to ansatte. De lavede traditionelt Kerala morgenmad til os, som bestod af rispandekager, en risblanding med kokos og sukker, en riskage, kikærtesauce, kokossauce, masala chai og frisk banan og mango. Det var simpelthen så lækkert. Og nu var vi klar til at køre tilbage til Fort Kochi igen. Hjemme på vores homestay lånte vi cykler og så kørte vi rundt i byen og så det hollandske palads, den jødiske bydel, synagogen og havnen. Alle steder var der fyldt med kinesiske turister, som åbenbart var kommet til med skib. Efter nogle timers cyklen fandt vi et hyggeligt lille tehus, hvor vi spiste frokost. Nu er jeg tilbage i vores homestay, alle mine ting er pakkede, og i aften går bussen mod Goa. Desværre var togbilletterne udsolgt, fordi de indiske skoleelever har sommerferie, så vi skal køre i bus i 10 timer til Mangalore, og så i morgen tidlig 8 timer videre til Goa. Jeg håber tiden går hurtigt, og at jeg kan sove det meste af vejen, og så glæder jeg mig bare til at bade og slappe af på en lækker strand i Goa.
Sonia