For ganske lenge siden sendte mammaen min av gårde en pakke hit til Nicaragua. Nå er det slik at ganske mye post som blir sendt hit forsvinner, dermed hadde jeg slått meg til ro med at pakken var gått tapt.

Nå på mandag kom det en ung herremann på døren her på Monkey med en lapp om at pakken min var på postkontoret. Hurra! Jeg hastet i vei til postkontoret, hadde med meg både penger og passkopi ettersom Sonia (husvertinnen vår<3) tipset om at det var lurt. På postkontoret ble jeg sendt fra kontor til kontor før jeg fant mannen som drev med pakker. Han sendte meg tilbake for å betale hos damen i skranken, så kom jeg til han og kunne få pakken min, og den var stor!

Jeg hastet hjemmover (og nokså ukristelig krysset tvers over en prosesjon, som er kristen-greier de driver med her, spesielt i påsken. Ligner litt på et 17.mai-tog, bare at der er mer seriøst og at de bærer statuer av Jesus og Maria) med pakken min i den heite solsteiken.

Her er den svære saken på plass i hus. Så begynte jeg å åpne den, og ut kom det alskens – Først et herlig bursdagskort fra min familie, og så kom det noe som lignet på alt man kunne trenge for å holde en vellykket bursdag – te-lys, sjokoladepudding., sjokolademousse-, karamellpudding-, gele-, og vaniljesausblandinger!

Etter det fant jeg påsketingene, her var det jammen alt for en vellykket påske og – magasiner og aviser, påskepynt, påskeegg med smågodt i, sjokoladepåskeegg, marsipanegg, kvikklønsj, oreos og poser med sjokoladeblandinger. (Fikk jeg med alt nå?)

Du kan trygt si det var fest her, og kommer til å være sjokoladefest her de neste ukene før jeg drar hjem xD. ( Det hjalp godt på sorgen atter at jeg glemte all sjokoladen som Tante og Onkel hadde med i en taxi)

 Et utvalg gaver fra min mor

 Her har jeg pyntet litt i baren på Monkey 😀

Fin med lokalaviser i posten, slik at man får lest om venner og kjente ❤ Her er portrettintervju med Elise i Vesterålen.

Marte