Varme lange dager går fort her i Nivaragua! Plutselig er vi på kapittel 10 i spanskboka, og det hele går ganske rápido! Men det er veldig gøy å endelig kunne kommunistere med Nicaraguanerne.

I går var jeg for første gang på La Olla Quemadas salsakveld, og det var bare en helt utrolig herlig opplevelse! Det er faktisk noe av det morsomste jeg har gjort på lenge! Jeg og Hedda dro dit sammen med våre nye venner fra universitet her i León. Vi har nemlig en utveksling på gang med engelskstudentene her, slik at de får praktisert sin engelsk, og vi får pratisert vår spansk.

I alle fall var vi på La Olla Quemada med dem i går, og det var så utrolig gøy! Alejandra lærte meg noen av basicsene med dansen og så bar det utpå. Dessverre har jeg verken bilder eller noe interessant fakta utover akkurat det, bare et behov for å utrykke hvor ufattelig gøy det var å danse skikkelig!

I dag skal vi ut igjen, for å feire at jeg har bursdag på søndag. Feiringen må nemlig skje i dag, på grunn av at vi skal på tur med Kreftsyke barn på søndag. Jeg gleder meg til i kveld, og jeg gleder meg til søndagen – tror det kommer til å bli både gøy og lærerikt.

Forresten var i ute på onsdag også, da traff jeg på en veldig full svenske, som bare hadde evnen til å si «Du er galen». Jeg var ikke helt enig, men han skjønte ikke at han var galere en meg. I den anledning vil jeg bare dele Shakira sin Loca, som er veldig populær her. Ellers er det kjempemye fin latinamerikansk musikk med masse rytmer som jeg prøver å finne etterhvert.