Jeg er språkforvirra! I løpet av en dag hører jeg norsk, svensk, dansk, engelsk, spansk, fransk og tysk. Europeerkollektivet i andreetasje hjelper godt på språkforståelsen dog selv om det er godt å slappe av og prate norsk iblant. Min danske språkimprovisasjon er tydeligvis helt lik mannen som dannet Fremskrittspartiet i Danmark.. great. I forrige uke var det streik på en t-banelinje. Her betyr det at alle togene går som vanlig men de nekter å ta penger for det. Me gusta!
På studiet var vi denne uka på vårt første bedriftsbesøk hos Telecom, en argentinsk storbedrift innen, wait for it… telecom! De hadde en interessant presentasjon om deres CSR arbeid. Vi har såvidt gått igang med gruppearbeidet som skal ende i en fellesoppgave om et tema vi velger selv. Så det er ikke bare sosialt og ferie, selv om det får mest bloggplass 🙂 Forrige uke tok vi bussen til Tigre, en liten by rett utenfor BA som kalles Argentinas svar på Venezia. Perfekt hvis man vil ha en pause fra bråket i Buenos Aires. Reisen koster 3 kroner tur/retur så det er ingen unnskyldning for å la vær. De har også en fornøyelsespark der som vi ikke prøvde for det var for varmt, men man finner en turistfelle av et marked, som faktisk er veldig koselig, samt båtturer ned elva. Vi valgte å sove en time under et tre.
Det var også veldig stille. Noe jeg setter mer og mer pris på.

Merk: Selv om det står at reggaekonserter begynner klokken 7 på kvelden så stemmer ikke alltid det. Det ble noen timer venting på gulvet på PalermoGroove. Kalle og Jakob diskuterer tyngdekraften mens Nikoline tror hun er på rockekonsert.
Vi er gjennomvåte etter andre sangen til LCD Soundsystem, den varte to timer til. Mae fedt! (Joanna, meg, Leon og Torstein)
Karnevalparade. Denne gruppa holdt det gående i en times tid med diverse sketsjer, sanger og skuespill der de gjorde narr av turister. God stemning 🙂
Karnevalbandet klovner seg til

Jeg leita i et kvarter etter en sjokolade jeg hadde kjøpt og tok bilde av kjøleskapet i frustrasjon. Jeg fant den til slutt bak den oransje juicen som ligger i midten av kjøleskapet der.

Neste helg er det langhelg som skal brukes til reising. Alternativene er mange og det står mellom Iguazu-fallene, stillhet og avslapping i Uruguay eller det komplett motsatte på en Green Rock Festival litt inn i landet. I morgen er det duket for CSR-fest i Casa Abasto der vi bor.

Jens Petter