San Juan del Sur er en liten by sør i Nicaragua. San Juan har blitt en typisk turistby, kanskje fordi den ligger nær grensa til Costa Rica. Men selv om den er en turistby har den fortsatt sin koselige sjarm, og den er omringet av utrolige idylliske strender.

San Juan del Sur har herlige utesteder, mye fint å kjøpe og masse å se på. Det man følte seg skikkelig på ferie der og det var herlig.

Første kvelden var vi ute å spiste, før vi gikk på en reggae-plass. Der var det masse folk og konsert – kjempegøy! Der var skikkelig merkelig at nesten flere snakket amerikansk der enn spansk. De amerikanske backpackerne har virkelig inntatt Sentral-Amerika (jeg er i grunn glad for at de er i begrenset antall i Léon). Når konserten var over stakk vi på en annen uteplass og koste oss hele kvelden.

Lørdags morgen spiste vi frokost på restaurant, før det bar avgårde til Playa Hermosa for surfetimer. Vi leide bredd og transport og det bar avgårde ut i skauen. Kjøreturen i seg selv var en deilig opplevelse, og Playa Hermosa var helt herlig.

Vi fikk surfetimer av badevaktene våre her fra Léon, det var veldig hyggelig – og utrolig gøy! Jeg hadde det i alle fall dødsgøy med surfinga 😀

Michelle er klar!

Lina Surfer 😀

Mitt bevis på at jeg surfa – såre knær (og veldig støle muskler)

Etter surfinga spiste vi en skikkelig middag før vi dro ut i natten på festival i skauen – det skal jeg skrive om senere 😉

Marte
(Marte blogger også på http://martegris.blogg.no/)