Ingen får komme her og si at Kulturstudier er en feriekoloni. Vi har så mye å gjøre at det vil ingen ende ta. Denne uka for eksempel, denne uken har vi 3 forelesninger i Latin-Amerikastudier, hver med tre lange engelske tekster som skal leses på forhånd. Så har vi 2 spanskforelesninger, med lekser, og 3 spansktimer på stranda – med lekser.

I tillegg er det altså sånn at mandager er det Movie-Night her, tirsdager har vi kulturelle seminarer (denne gang var det om familieliv i Nicaragua, om kjønnsrollemønstre og litt av hvert – veldig spennende). Onsdag var vi på besøk på Barrilete på ettermiddagen (som jeg skal skrive om senere :), før det var konsert på kvelden og i ettermiddag var det fotball – som jeg droppet. Veldig lite rom til å puste – men akk så mye gøy som man har lyst til å være med på hele tiden! Jeg klager i alle fall ikke.

Men i morgen reiser vi altså til San Juan del Sur – og det skal bli så gøy! Hvis jeg hadde tenkt litt mer på pugging av spanske gloser hadde jeg nok måttet bli hjemme, men akkurat nå er spanske gloser important – but not urgent. (dessverre ligger San Juan del Sur i not important, not urgent-boksen..)

San Juan del Sur er en liten by nærmere grensen til Costa Rica. Byen er et ganske kjent turistmål, og jeg, Lina og Marie gleder oss i alle fall masse til å ta turen dit! Vi skal bo på hostell og forhåpentligvis ta et surfekurs, ettersom San Juan har strender som er godt egnet for nybegynnere 😉

Men som sagt, denne uka og forrige har vi faktisk vært veldig flinke studenter, vi har vært på cafe og lest, vi har lest på stranda, vi har samarbeidet om å gjøre oppgaver, vi har drukket masse kaffe, masse juice og spist mye god mat på for eksempel La Rosita. Her har du billetlige bevis av at Marie og Lina arbeider flittig (og bildene er tatt to forskjellige dager, forskjellige steder;):

Og DER kom Lina hjem fra fotball, klokken er halv 9 og det er middagstid ;D

Marte
(Marte blogger også på http://martegris.blogg.no/)