Igår var en bra och händelserik dag! Jag, Alex och Silje skuttade in i en taxi och tog oss mot Kakum för att inleda våra intervjuer till grupparbetet. Blev hänvisade hit och dit och till slut fick vi reda på att vi skulle ta oss till parkens manager vars kontor låg en bit bort. Tråkigt för oss så fanns det inga bilar så vi började knata. Efter 10 minuter insåg vi att ”hjälp, de där molnen ser inte bra ut och de kommer ikapp oss”. Så vi ökade farten men någon minut senare hörde vi ett ganska coolt men olycksbådande ljud. regn som faller mot en regnskog. man hörde verkligen regnet komma och sekunden senare stod vi under ett vattenfall. Tog några sekunder sen var vi dyngsura. vi lyckades hitta ett träd att skydda oss under tills en bil kom och var barmhärtig nog att plocka upp oss och köra oss dit vi skulle, vilket var 100 meter längre bort :P Intervjun gick bra och vi promenerade tillbaka mot Kakums entré för att äta och köpa cigaretter. Också en historia :P Vi hittade en snubbe som ägde en coffee shop som skulle ta sig till nästa by och köpa cigaretter åt Silje på några minuter. 40 minuter senare var han fortfarande inte tillbaka så jag travade upp till restaurangen och beställde det gamla vanliga ”jollof rice and chicken” till oss. 40 minuter senare hade jag ätit upp men var fortfarande ensam :P till slut kom Alex och Silje och det visade sig att snubben hade fått för sig att Silje enbart ville ha Paul Mall och därför tagit sig till en annan by längre bort för att den första byn inte hade det märket :P

efter maten tog vi oss till en by där vi gjorde lite intervjuer och fick lite mera kött på benen till arbetet och sen bar det av mot Goil. Det var en intressant trotro-tur för Silje började sjunga rakt ut och jag var inte sen att haka på – vi satt ensamma och sjöng för fulla muggar halva vägen tillbaka! Sjukt kul! Väl på Goil inhandlades en flaska smirnoff och en flaska amarula plus lite cola och sprite – toppen kväll på G ;)

Sen blev det cleaningparty! Planen var att jag och Silje skulle städa rummet, dansa, sjunga och dricka drinkar under tiden bara för att det skulle bli roligare :P Det hela slutade med att Alex, Mimmi och Marianne gjorde oss sällskap och hade kul med oss medan jag och Silje städade. Efter två timmar kom ännu ett snabbt fattat beslut – mot Oasis! Mer drinkar, massa kul sällskap, biljard spel, ännu mera prat och skratt, drinkar och sen nattbad. Ali körde hem oss och jag fick låna Benjamins kläder så jag inte skulle behöva åka hem i blöta kläder :P såg nog ganska rolig ut för han är mycket mycket längre än mig och jag hade hans basketshorts och t-shirt på mig :P läckert! väl hemma bestämde jag mig för att göra pannkakor – bra val :P sjukt gott! Sen somnade söta Mimmi och jag i min säng då Mimmi hade tappat bort sina nycklar under kvällens gång.

Helt underbar kväll, bästa kvällen på länge! Planen var cleaningparty och kvällen blev sååå mycket mera och såå mycket roligare!

-Hanna