till lunch i Brenu idag så fick vi risbollar med jordnötssoppa och kyckling – inhemskmat. otroligt gott! men, man äter den maträtten med händerna i Ghana och efter en utmananade blick från Alex så bestämde jag mig för att äta på äkta Ghanasätt. så jag sprang iväg och tvättade händerna och här är resultatet. en mindre smickrande bild men den bjuder jag på! det var en sjukt kul lunch!

planen för kvällen var egentligen att åka till Kumasi och möta upp de andra men jag och Bridget bestämde oss för att vi åker imorgonbitti istället så jag ska upp om typ fyra fem timmar. så vi hamnade i stället på cape coast castle restaurant där det var dans- och musikuppträdande. helt otroligt! här är några av killarna som spelade på trummorna, sjukt duktiga var de!

här är några av dansarna in action. har aldrig varit med om någonting liknande. helt otroligt! deras kroppar var i perfekt harmoni med musiken. inte en enda rörelse var utan takt. vill såå gärna kunna dansa sådär. vore helt otroligt! som tur är så kommer kanske deras grupp om två veckor och ger lite undervisning i dans och trummor. naaaaajs!!

Albina våran underbara lärare i module 1 som tyvärr åker hem imorgon har tagit lektioner i trummor under tiden hon har varit här. tydligen så har hon också lärt sig lite inhemska sånger för helt plötsligt hamnade hon på scen och fick sjunga inför allihopa. otroligt modigt och det var såå kul! ska bli tråkigt att hon åker hem och att hon inte kommer hålla mera lektioner men de senaste två veckorna har varit helt otroliga. har lärt mig så mycket och det har varit så kul! vi har haft rollspel, vi har målat, vi har diskuterat, vi har lyssnat och vi har pratat. så givande och hon är den mest inspirationsgivande lärare jag någonsin har haft.
– Hanna