Det er lørdag formiddag og min siste dag i Buenos Aires. I går var det siste fredagskveld på byen, og jeg dro igjen opp til Las Canitas for å ta farvel med min yndlingsbar, Lupita. Mexican food og meksikansk stemning, spansk musikk, flørtete kelnere og en deilig Margarita.

I dag har jeg bare tenkt ”pakke, pakke, pakke!”.  Min største bekymring er å få med alt jeg har over til Brazil, da dette ikke er transatlantisk flyvning, og dermed er bagasje-kravene strengere. Jeg har 2 kofferter, 1 ryggsekk, dataveske, håndveske osv. Ingen aning hvordan jeg kan få lure med meg alt uten å betale store summer overvekt. 4 flasker Argentisk dyr vin har jeg også fått pakket ned i den største kofferten. Souvenirer fra turen min til MendozaJ Har også 2 dyre champagner som jeg gjerne skulle hatt med, men jeg har tatt til fornuft, og kommer til å gi dem bort til en venn i stedet. Eller kanskje ha et lite party i kveld? Hmm.. også mulig. Hehe.

Flyet går til Rio de Janeiro 14:00 i morgen, taxi henter meg 10:30. Har ikke slått inn enda at jeg skal reise, men oppholdet er dessverre ved sin slutt. 4 dager i Rio, deretter hjem til den franske rivieraen. Deilig å komme tilbake, men rart å forlate alle de jeg har blitt så gode venner med her borte…

– Ine –