Yay!! Eksamen, både skriftlig og muntlig, er endelig over! Fredag var det skriftlig spansk, gikk for så vidt greit. Kunne vært mye verre. I dag hadde jeg muntlig, måtte møte opp på Casa Pichincha der de andre Kulturstudier-studentene bor. 20 minutter snakking, 1 selvvalgt tema, deretter ”snikk snakk” med sensor og læreren vår Jørgen. Synes i grunn det gikk bra!

Annent enn eksamensnerver gikk helgen ut på klesvask, restauranter og barer/nattklubber. Spiste på Olsen, den skandinaviske restauranten i Buenos Aires på fredag. Dro dit med Callen, en venn fra New Zealand som jeg har blitt godt kjent med i det siste. På Olsen ble det den anbefalte Bloody Mary’en deres, etterfulgt av grillet lam med potet. Godt, men slår ikke pappas grilla lam på påskeaften i Norge!

Lørdag var det igjen oppmøte med Callen, denne gang middag på Green Bamboo, i min mening den beste asiatiske restauranten i Buenos Aires! Her delte vi på 3 forretter og 2 hovedretter, en fin mix. Japansk øl og eksotiske cocktailer. Og ikke minst, deilig mat!

Senere ble det tur ut på Terrazas del Este, en innen- og utendørs nattklubb der en av mine kollegaer og gode venn jobber. Altså gratis inngang og en gratis drink her og der.

Søndag ble recovering, hjemlagd middag og Harry Potter & the Half Blood Prince på TV. Nok en fantastisk weekend i verdens mest eventfulle by!

– Ine –