I går kveld, mandag, dro jeg på La Bomba. Et tromme-show som befinner sted hver mandag på senteret KONEX fra kl. 20 til 22. Masse argentinere, turister, øl og folk som danser til de fete rytmene. Et ”must see” for alle som reiser til Buenos Aires. Super stemning, knall show og en mulighet til å slå seg løs for dem som ønsker det.

Ellers, noe annet man må være obs på her i Argentina, er alle de falske sedlene som flyter rundt. Selv når man tar ut penger i en bank kan man være uheldig nok til å ende opp med en falsk hundrings (=150 norske). Selv har jeg fått tilbake falske sedler fra taxi-sjåfører 2 ganger, 50 lapper dersom jeg betalte med en 100 lapp. Venner av meg sier også at noen ganger tar taxi-sjåføren imot 100 lappen, bytter den når du ikke ser, deretter en falsk lapp tilbake, og sier det er din feil. Men man lærer seg teknikken etter hvert…. Og man lærer hvordan man kan se forskjell. Selv går jeg alltid med ”small change”, 20 lapper i lomma, slik at jeg slipper å betale med en hundrings. Dette har funka ganske bra, og jeg har ikke fått noe mer falske penger!

Se på bildet av disse sedlene.. 1 av disse er falske. Hvilken?

Svar: 50 lappen i det øverste høyre hjørnet. Men ta det med ro…. Noen uker i Buenos Aires, så lærer du deg nok forskjellen til å vite falsk fra ekte du også 😉

– Ine –