Nå har jeg bare 2 uker igjen i Buenos Aires før jeg flyr videre til Rio de Janiero. Jeg følger spent med på nyhetene for å finne ut om flyturen min hjem fra Brasil den 5. mai til Paris vil ble avlyst eller ikke. Mest sannlynelig går det nok greit, ettersom noe av flytrafikken i Europa så vidt har begynt å fungere igjen. I dag blir max 8 000 av 28 000 fly i Europa tillatt. Jeg krysse fingrene!

Ellers nærmer det seg skoleslutt, og har både hatt skriftlig og muntlig prøveeksamen. Prøveeksamen gikk ganske så greit. Når jeg bare kunne 3 ord på spansk når jeg ankom Argentina er det utrolig hvor mye spansken har forbedret seg. Nå kan jeg se på filmer, lese aviser, bøker osv på et språk der jeg tidligere ikke engang kunne svare på det enkle uttrykket ”Como estas?”

Skriftlig ”ekte” eksamen er på kommende fredag, bare noen få dager unna. Så snart er min tid i Buenos Aires over, noe som føles litt merkelig, ettersom jeg har satt meg så godt inn i byen, med masse argentiske venner, jobb på 2 nattklubber, og endelig en ganske god forståelse av spansken. Den spesielle ”voseo-formen” som de bruker her i Buenos Aires (eks. ’vos sos’ i stedet for ’tu es’) har jeg også blitt vant med. Kakerlakker har jeg blitt vant med å se, og noen taxisjåfører får fortsatt hjertet til å sitte i halsen da de fortsatt kjører som gærninger. Utrolig glad for at jeg tok steget og dro til en slik fantastisk by som Buenos Aires. Litt langt unna, men har aldri angret ett eneste sekund!

– Ine –