Hei igjen!

Det har vært travelt i det siste. Vi har begynt å forberede turen hjemover om ikke så veldig lenge. Vi har fått pakket noen kilo med ting og sendt hjemover, vært hos skredderen et par tusen ganger og prøvd å spise så mange ganger som mulig på alle yndlingsrestaurantene våre. Siste sjanse nå! Cargo har fått litt ekstra besøk i det siste. Men det er vell ikke så rart? Se på dette..

Den deilige kakedisken på Cargo!

Rikke er fullt opptatt med gruppeprosjektet sitt. De skal skrive en oppgave, og innleveringsfrista er på onsdag. Charlotte prøver å bli ferdig med mest mulig lesing før hun skal hjem og ha eksamener. Ellers er det planlagt tur til et utested i Da Nang av to av de søte resepsjonist-damene på hotellet vårt + Vibeke, på onsdag, og SPA-dag på torsdag!

Vi føler oss absolutt ikke klare for å reise hjem. Vietnam har vært litt av en opplevelse! Det var spesielt trist på lørdag da vi hadde avskjedsfest på en restaurant ved stranda. Vi fikk utdelt vietnamesiske hatter og årbok hvor folk skreiv hilsener til hverandre. Etterpå ble det både middag og dans før vi (kanskje ikke så overraskende) endte opp på det vanlige Beach Club rett ved siden av. Det ble holdt taler både til studentene fra seminarledere og til seminarledere fra studentene. Det ble til og med holdt noen morsomme taler til Utviklingsstudier-gjengen av Borgar og til Psykologi-gjengen av Charlotte(fra Danmark).

Borgar holder tale til Utviklingsstudier-gjengen.

Charlotte holder tale til Psykologi-gjengen.

Det ble tatt utrolig mange hyggelige bilder i løpet av kvelden(kanskje ikke fullt så pene helt på slutten av kvelden..) og et lite utvalg befinner seg under.

Ane har fått seg vietnamesisk hatt.

Rikke og Carina!

Tuva og Charlotte!

Ingvill, Charlotte, Karen, Åse og Eirin

Rikke og Tuva

Stine og Elise

Macarena!

Lærke, Ida og Rikke

Charlotte og Rikke!

Resten av tiden nå kommer vi til å stresse med å gjøre alt vi kommer til å angre på hvis vi ikke gjør! ..ja.. For snart kommer vi hjem til gode, gamle Norge.. Og da kommer vi til å savne tilbake veldig!- Charlotte og Rikke –