Verden er liten! Det fant jeg ut når en australsk fyr, Liam, inviterte meg til å sjekke ut søndagsmarkedet i San Telmo. Han møtte jeg forrige uke, og jammen viste det seg at han hadde bodd 6 måneder i Nice i fjor, og vi har mange felles venner derfra, blant annet bestevenninna mi Emma, ei irsk jente jeg har tilbrakt 2 sommere med på rivieraen.

Hatter, skjerf, fake solbriller til 20 pesos (tror ikke akkurat en ekte Ray Ban bare blir 30 kroner), antikviteter, Simpsons t-sjorter der Homer er i ulike områder i Buenos Aires, malerier av tango dansere, lærvesker osv. Masse å velge mellom hele gågata nedover, og billig. Selv kjøpte jeg et par kule solbriller, til en tidel av prisen jeg kunne kjøpt de for i Norge!

Nede på Plaza Dorrego var det prakket med folk, og vi satt oss ned og delte på en kald pils i varmen. Ikke like hett her nå som i januar/februar, men kan fortsatt sammenlignes til en varm sommerdag i Norge. Deilig. Tangodansere som shower for publikum, og musikalske band som tiltrekker seg store folkemengder.

Dette er livet! Relax, intet stress og god stemning til alle kanter…

– Ine –