I går hadde jeg(Charlotte) bursdag! Hurra! Ble 21 år gammel. Hurra! .. Må være beste bursdagen hittil. Aldri har jeg fått så mange sanger, kaker og klemmer! Veldig fornøyd. Den ene overraskelsen kom etter den andre. Jeg våknet til et bursdagsbrev fra Rikke med en invitasjon til middag som gave! TUSEN TAKK!

Under lunsjen fikk jeg en svær og flott kake med navnet mitt på og bursdagssang fra Kulturstudier! TUSEN TAKK! I tillegg fikk jeg et kort fra de på Hai Au hotell + en dagstur på spa i gave. TUSEN TAKK!

Da jeg kom hjem på hotellet sto damene klare med enda en liten kake med navnet mitt på. Så utrolig søte! Bursdagsmiddagen ble deilig pizza, som jeg fikk i gave av de gode jentene Ingvill og Carina. I tillegg fikk jeg det søteste kortet jeg noen gang har lest. TUSEN TAKK! Det skal få sin egen plass på veggen!

Etter middag var jeg en snartur innom hotellet hvor jeg møtte Ane. Der fikk jeg en kjempesøt pung/penal fra Kambodsja! TUSEN TAKK! Vi tok turen bort til Hai Yen hotell hvor det foregikk en fotokonkurranse. Enda en gave ventet på meg der fra Borgar og Marianne.. To øl + Borgars shorts-snor! Den ble en flott sløyfe, som var en del av antrekket resten av kvelden. TUSEN TAKK! Ellers fikk jeg spandert flere drinker da vi var ute + at jeg fikk en deilig sjokolademousse fra Elise og Gjertrud! Mmm! TUSEN TAKK! ;) Det varte ikke lenge før den var borte!

Ellers var det en utrolig morsom kveld! Så morsom at jeg såvidt gidder å nevne at veska mi ble stjålet rett før vi skulle hjem, brukte over en time på å lete etter den uten nytte og kom hjem og fant ut at bankkortet mitt hadde blitt sperret av seg selv ettersom noen hadde klart å taste feil pinkode 4 ganger.. Idioter.. :P

I dag var jeg på politistasjonen for å anmelde tyveriet.. Det var lite hjelp å få. De forsto lite engelsk, babbla masse rart, og fortalte meg at: “Nei, jeg kunne ikke få pengene dems..” Hæ?!
Hele dagen har fått til forsikrings-tull og politibesøk. Veldig unødvendig. På den positive siden så har jeg jo nå en god unnskyldning til å kjøpe meg ny mobil og kamera!

– Charlotte-