Mer ödlor Eco-turism och sol-energi åt folket.

Under de 3 kommande veckorna vi har kvar, jobbar vi med grupp arbeten som blivit fördelade av skolan. Det är ju en bra chans att göra field woork, och egna resor på för att samla information till arbetet. Vår grupp var igår på ett helt underbart Eco-Turist hotell utanför en stad som heter Takoradi. Green turtel louge som det heter är drivet enbart på sol energi, och killen som äger det är från England.

På taket ser man solfångaren för just det här lilla huset.

Hur som det var underbart. Något gjorde att de kändes så harmoniskt, kan ju ha vart att varken telefonen funkade eller att de låg mitt ute i ingenstans. Vi hade mindre tur med ¨accommodation¨ under helgerna är allt fullbokat så vi fick nöja oss med tält för 20 kr natten haha. Jag är långt ifrån en tält människa, men på något sätt lyckades jag sova lite men det var näst intill omöjligt att sova i tält i Ghana är 1000 gånger varmare än hemma!!!!Förutom hus och tält kan du sova i en safari-truck..


Barnen som sålde kokos nötter bor i byn intill, med de har dom bara lov att göra på helgdagar då de ej e skola.

Ägaren till Green Turtel har ett samarbete med närmaste by och de som jobbar för honom bor enbart i byn intill, detta är lite av Eco-turism.

Mysig middag Marte och Kredrik med lome lyktan på huvudet.

Nu blir de lite Brenu för min del och en hel del plugg.. Avslutar med att ALLA måste åka till Ghana!!

xoxo

– Disa og Danielle –