Uflaks, uflaks, uflaks!!

I går skulle jeg ut for å møte en amerikansk venn, og mista nøklene ned i sprekken på heisen. Klokka var 23:15, og jeg var utestengt fra leiligheten min, og innestengt i bygningen. Dumt system om at utgangsdøra bare kan åpnes med nøkkel. Dørmannen hadde gått for dagen, og da jeg banket på en dør der jeg hørte musikk, fikk jeg intet svar.

Tilbake opp i 8 etasje der jeg bor. Det kom lyder fra naboen min sin leilighet, så banket på døra. Der sto en kjekk argentiner i bokser, og da jeg forklarte min uheldige historie (på spansk selvfølgelig) var han snill til å følge meg ned til resepsjonen, og låse meg ut, etter at han spurte om jeg hadde et sted å sove i natt. Utrolig hyggelig fyr!

Jeg fikk tilslutt møte vennen min, og da jeg forklarte det som hadde skjedd, fikk jeg lov til å sove over hos han heldigvis, mens jeg ventet på dørmannen som ikke var tilbake før neste kveld. Til slutt, etter 20 timer utestengelse fra leiligheten, var dørmannen på plass, som faktisk hadde fått tak i nøklene mine, og alt var bra igjen!

– Ine –