Fredagen hadde vi spillekveld i restauranten til hotellet hvor vi spiste middag, spilte Alias og tok en øl. Alias må jo være det morsomste spillet i verden.

Lørdag gikk dagen til lesing på rommet og ny tur til skredderen. Vi bestilte oss mange plagg og kom hjem med en smule dårlig samvittighet over pengebruken. Tenk at vi hadde brukt hele 1 million Dong! Vi regnet litt på det.. og fant ut at det bare var 300 kr! (Så derfor ble det ny tur til skredderen både søndagen og mandagen. Kommer bilder snart!)

Lørdagskveld tok vi turen bort til vår elskede indiske restaurant hvor undertegnede delte en Chicken Coconut Curry og Naan brød. Mmmm! Man får virkelig aldri nok.

Ettersom de fleste andre hadde vært ute dagen før, ble det kun oss to som dro videre til backpacker-baren “Before and now”. Det ble utrolig koselig da de slukket lysene og tente stearinlys under Earth Hour. Hvis dere lurer, så var det også Happy Hour under Earth Hour, så vi måtte jo selvfølgelig slå til.


Helt fantastisk trist da de skrudde på lysene en time senere. Møtte også på to til fra Kulturstudier litt senere på kvelden. Maja og Marte joinet oss og hadde også klart å matche antrekkene sine ganske bra.

I går(mandag) var det fullmåne-feiring i byen. Det feires hver måned med sang og musikk og fakler på elva. Vi sendte noen fakler hver på vei til restauranten vi skulle spise på med psykologi-gruppa(Charlotte). Litt trist at vi gikk glipp av siste fullmåne-fest i byen. Men hadde det veldig koselig på middag også.

På onsdag er det ÅPEN DAG. Da kommer det rundt 20 vietnamesere og skal følge undervisninga med oss hele dagen og spise lunsj og middag med oss på studiesenteret. Det høres jo egentlig ganske koselig ut selv om vi ikke er helt sikre på hvem vietnameserne er eller hvor de kommer fra. Men det får vi vell vite på onsdag.

– Rikke og Charlotte –