Gokväll

Helgen har än så länge vart toppen! Vi började fira att det var fredag med härlig middag tillsammans hela gänget, frågesport massa fruktsallad och chockad:)
I går (lördag) var vi några på One Africa ett jätte bra ställe där vi hittat en helt egen lite strand. Tyvärr blåste det in en död get tillsammans med jätte lika regnmoln. Sen var de inte så mkt ork kvar, skulle ut men vart en öl på Spoten nedanför huset, längre kom vi inte.
Idag har vi fyndat på ¨stan¨, shoppat massa krims krams tyger klockor en tom Gossip girl skiva…. Skulle vart säsong 3 men där fanns ingenting!! BLÅSTA!!
När vi tröttnat gick vi hem för att köpa kött på täljd PINNE!

Detta får oss att längta hem, skicka på posten någon?

En annan rolig grej är att vi båda seriöst börjar tro på ÖDET!! Har hänt lite smågrejer hela tiden, idag gick min tröja sönder som jag precis påpekat att jag inte ville slänga. Men skulle jag nu inte slänga den skulle inte allt nytt jag handlat komma med hem..
Men nu till den verkliga historien…
Trötta efter stranden igår skulle vi på hemligt ärende i ett hus en tvärgata upp, vi råkar hamna i FEL hus, detta råkade va en glassfabrik!! Vi som tjatat om kulglass i 5 veckor!! Vi träffar på en trevlig man mitt i ingenstans i ett skumt, öde, mörkt hus här inne fixade han ur tomma intet kulglass i rosa bägare till oss.. Vi skrattade hela vägen hem, fick inte det vi skulle gjort gjort men nu e vi ju bästa kompis med MR glass!! mmmm!!
Vi avslutar med att säga döden kan ha många ansikten!!!! Detta är anledningen till varför Danielle inte badar längre än till knäna!

xoxo
kött på pinne jollof rice i sinnet;)

– Disa og Danielle –