Hei Norge. Denne uka har jeg brukt på mye fint, og mye rart. Uka er ikke en gang ferdig, men jeg er likevel så dristig at jeg oppsummerer den. Helga får være noe eget. Så, denne uka har jeg:

– blitt solbrent på baksiden av kroppen, fra rumpa og ned. Jeg tenkte ikke over at beina mine nesten ikke har vært i sola, og at to timer derfor kunne bli litt lenge å ligge på magen ved bassenget

– (vulgært nok) vist fram kirsebærtrusa mi til flere av de som jobber på Kulturstudier i India. De ville bare komme på besøk, og var nok ikke helt forberedt på at jeg skulle sprade rundt i trusa.

– sett to Bollywoodfilmer – både på kino og hjemme. Min første indiske kinoopplevelse var heller skuffende, i og med at det var flere nordmenn enn indere i den store salen, men filmen var veldig fin. De hadde til og med en pause i filmen, hvor vi fikk kjøpe oss is og popcorn. Fint.

– gjort vannaerobic i sjøen sammen med Ane. Vi har aldri gjort det før, men vi fant på noen øvelser og satte i gang. Vi følte oss litt sporty, men mest teite.

– truffet to italienske damer som kjeftet på skredderen, og ikke hadde hørt om Norge. “is it a state in America?” De ble flaue da jeg kunne fortelle at vi kom fra samme verdensdel, og enda flauere da jeg sa jeg hadde vært i Italia.

-flyttet ut av mitt eget rom og inn på naborommet. Første natt med enerom var kjempeskummel, fordi jeg hadde glemt hvor mørkredd jeg er.

– lurt litt på hvordan jeg kan få mellomrommene på wordpress til å være litt mindre.

– hatt spennende forelesninger på skolen, og faktisk lest litt hjemme også.

– besøkt en stengt kinarestaurant tre dager på rad – bare for å snu i døra hver gang vi oppdaget at den fremdeles ikke hadde åpnet.

– Ylva –