Efter reggae konserten och stand-up komikern blev det Oasis, ett obruni ställe som är ganska skojj och kvällen var sval så det kändes bra!


empire rasta & rasta green 😀 Hej din ärta!!
Rasta Green, mr green, mr pea, king green call him what you want! Härlig kille!
Dygns rytmen har verkligen ändrats, uppe i ottan varje morgon, men det är ju så skönt att vakna av sig själv utsövd!

Frulle, äntligen yoghurt, lyx!

Vi ska försöka överlever lite sightseeing på cape coasts castelle. De har en fantastiskt historia här och det är nog vettigt att lära sig lite mer om det, sen ska vi försöka gå lite på stan om värmen inte blir för jobbig.

Idag är det Ghanas Nationaldag! Ska firas med reggae konsert och glass! Spenderade härliga förmiddagen på One africa! Underbart ställe ska man verkligen bo på om man ska på semester i cape coast!

Igår var vi lediga från eftermiddags lektionen så vi var några stycken som stannade kvar för att dricka lite öl, sangria och sola! Mysigt blev det och vi såg en helt fantastisk stjärnhimmel. Har aldrig sett något liknande, alla stjärnor syntes så skarpt svept över halv himlen, så man såg att det var vintergatan, häftigt!

Rikard och Amund sangria, nöötter och öl! Freeedag!!!

Träffade några killar från Österiket som bor på Brenu hotell. Det berättade vad de trodde om oss, klassen alltså. Det trodde att vi var något mysko kristet sällskap som kom tidigt på morgonen i en buss som det står welfare på , hade skumma möten under ett tak, låg sedan och läste på stranden och alla läste samma konstiga bok.. Hehe.

nu drar vi!!

– Disa og Danielle –