De siste dagene har det blitt spilt musikk over høytallerne i hele byen. Til og med i 4-5 tiden på morgenen ble vi vekt av denne nydelige musikken + noe snakking på vietnamesisk. Vi fant ut at det er fordi de skal sende de unge guttene sine i militæret rundt denne tiden, og at dette er en slags avskjed for de.

I dag spilte vi mye volleyball på stranda. Veldig gøy! Vi spurte om det ikke gikk an å fikse volleyballnett på studiesenteret, og dagen etter var det slått opp.. Der fikk vi enda et element som kan distrahere oss bort fra lesingen. Jaja! :)

I morgen skal vi alle sammen ut på en øde øy som heter Cham Island. Der tar vi oss skikkelig helg med strand og snorkling! Neste helg er det langhelg/reise-helg. Da er det mange som skal reise til Kambodsja, nordover i Vietnam og sørover. Vi tenkte det kunne vært kult å reise ned til et sted som heter Na Thrang siden det skulle være gode dykkemuligheter der. Fant ut i dag at Cham Island har stengt dykkesenteret for sesongen. Kjedelig! Men blir snorkling i stedet!

Ellers blir vi invadert av svære, ekle biller/kakkerlakker som flyr på oss og suger seg fast. Her om dagen var det en jente som fikk en rett i øyet da hun satt på en restaurant, mens Ane fikk en oppi sykkelkuven sin.. De er ca 10 cm lange, og tjukke.. de ser ut som små flodhester.

Nå skal vi legge oss. I morgen har Rikke bursdag, så det blir nok en fin feiring for henne på Cham Island!

God natt!

Flere bilde av studiesenteret vårt på stranda. Ganske idyllisk eller hva? :)

– Rikke og Charlotte –