God dag:)
De är svårt att tro att vi gör någon nytta här nere!! Men de gör vi. Varige morgon går vi upp kl 6.30 för att åka till skolan i vår fina tru-tru. Alla dagar är vi inte på stranden och pluggar hih!


Här är några av oss utanför en lektionssal på universitetet

Vi har lektioner med ghanianer en gång i veckan , det är mkt spännande. Hemma i Sverige är man van vid att föreläsaren pratar länge och sen e man klar, här praktiskt taget skriker de i munnen på varandra när de diskuterar.
Men de är roligt att de tar för sig och speak ther mind! Samtidigt är de väldigt artiga när de reser sig upp för att tala. I dag hade vi en lektion om Wast manegment in Ghana, för att lära oss hur deras enviroment hanterar skräp sopor och avfall. Det är ett stort problem här. Vist i hemmen och internt slänger man de i soptunnor, men sen då? haha bara 11% av alla sopor hanteras och resten hamnar på alla möjliga platser OPLANERADE SOPHÖGAR!! De finns ingen sektor i deras infrastruktur som tar hand om soporna..

några klasskamrater!! Så här ser det ut i många delar av Gahana!

Hur som efter alla lektioner idag e vi äntligen hemma i vårt hus. Snart bär det av ut och äta för att fira av våran lärare Albina!


Här bor vi!!

– Disa og Danielle –