En helt underbar dag på en liten liten strand i Elmina på hotellet one Africa. Hotellet verkade jätte mysigt med små bungalows och starnden var full min vackra snäckor och vi har proppat fickorna fulla. Idag har vi nog fått massa färg, typ första hela soldagen.

Här spelar det ingen roll hur många man sitter i taxin eller hur gammal taxi chauffören är. Tog en taxi tillbaka till Pata Craba för att handla lite middag, Jollofris och pavalasås på påse =) Lite ghanesisk snabbmat. Köpte även kokoschips och «hemmagjord» snickers, spännande.
Disa och Rickard på goil.

Toalett skylt på goil. De flesta skyltarna är handmålade=).

Igår var en trevlig kväll, men killarna här är lite speciella, och väligt intresserade. De flesta är ute efter sin «true love» och det är ofta en vit tjej… Vi har fått höra att «mixed bejibis» är äkta kärlek och de flesta har blivit heart broken av sitt ex och behöver lite tröst.. Igår var det en kille som sa till Danielle att han ville visa henne «real ghananian blood» och han undrade om hon kunde komma hem till honom i morgon och hans mamma kunde laga mat till henne. Humor.

Xx!

– Disa og Danielle –