Onsdag. Dagen börjar med en skumpig buss tur till Brenu beach där frukosten står serverad. Det blir gröt, mackor och omelett liknade ägg grej, färsk frukt och självklart instant coffeé.

Sedan hade vi lektion med Albina, våran lärare från Argentina, helt underbar liten kvinna med massvis av energi. Efter det är det självstudier i ungefär två timmar, vilket idag innebar en powernap på stranden och några dopp i havet och ytterst lite läsning. Albina är utbildad yoga lärare och två gånger i veckan har vi klass på stranden, härligt.

Albina och henns familj

Efter det åkte vi vår egna klass tuk-tuk, till Esu, (tror jag det heter) , det är ett spa, relax, pardis, hotell- liknande ställe där man kan hyra ett jätte fint rum, gå på massage eller bada i jacuzzin som finns på taket som ägs av ett franskt sött par. Vi var där idag av helt andra anledningar. En doktor från sjukhuset förläste för oss om de vanligaste tropiska sjukdommarna som finns.. Mindre glammigt, men viktigt kankse.
Något som är väldigt frustrerande här i Ghana är när man beställer mat på en resturang. Det går inte snabbare än att man måste vänta minst en timme på sin mat. Och det är ofta hänt som idag så fanns det bara en enda rätt på menyn att beställa. African time. I morgon ska vi till Cape coast university som är ett stort, tror det var Ghanas strösta, universietet på lecture och nån disskution, skojj!
En hyllning till Ghanas alla getter!
Xx
– Disa og Danielle –