Siste nytt fra Vietnam. Charlotte har blitt frisk, Rikke har kjøpt seg flere kjoler, det er fortsatt overskyet og skolearbeidet ligger tungt på skuldrene våre.

Nå til helga skal vi på en dagstur til noen gamle ruiner som heter My Son og også besøke noen fjell og etterpå en surfe-strand. Det blir spennende å få sett litt mer av Vietnam, vi har jo nok av tid i Hoi An. Men, man blir aldri lei av denne byen. Hver gang man går ute i gatene, så oppdager man noe nytt. I går dro vi ut å spiste på et sted alle kaller “langbordene”, som er et sted med masse lange bord hvor hvert bord har sin egen kokk. Et veldig billig sted med veldig god mat. Vi bestilte oss Wonton(kjempegod) og etterpå bananpannekake som mange hadde skrytt sånn av. Den smakte gummisåle..

Etterpå tok vi oss tid til å gå litt i gatene og se.

Vi lurer litt på hva “FRESH beer” egentlig betyr…

Denne damen står og pusser tennene midt på gata. Lurer på hva hun pusser de med egentlig, for tennene var helt svarte.

Ane og Charlotte

Tuva og Rikke

Rikkes bananpannekakerester som bart og smilemunn.

Denne sjokolademelka kan ikke ha bestått av annet enn: smelta sjokoladeis, oboy-pulver, kakaopulver, sjokoladesaus, smelta kokesjokolade og en halv kilo sukker. Smakte ihvertfall sånn.

Hoi An’s eksotiske gater.

Usikker på hva dette er.. men det ligger hvertfall i en av gatene her.

Trivelig liten gatekiosk.

Trivelige små gatevenner. DETTE er grunnen til at vi går å stirrer nedi bakken hele tiden.

Skomaker på gata. Legg merke til de nydelige føttene de har plassert oppi sandalene. Spesielt det paret med kun én fot.. creepy.

Og nok en gang.. man er jo bare nødt til å spørre: Funker dette på tenner også?
– Rikke og Charlotte –