Charlotte har blitt syk og har ligget på rommet i to dager. I dag var legen innom og kunne konstatere at hun hadde feber og infeksjon i magen. Han var kjempeflink og gjorde grundige undersøkelser. I tillegg fikk hun litt godsaker å tygge på de neste 5 dagene:

Nå har det vært overskyet og dårlig vær i flere dager.. Det er faktisk veldig kaldt ute om nettene også. Folk tar i bruk jakker, skjerf og ullsokker. Når vi snakker om klesplagg.. I går fikk vi oss et nytt plagg gratis. Denne kule tskjorten havnet blandt de nyvaskede klærne våre:

Er ikke vi heldige? Har ingen anelse hvor den kommer fra, men hotellrom-nummeret vårt står skrevet på lappen baki.. Den har ihvertfall blitt godt brukt som natt-tøy!

Rikke har nå bestilt seg sitt 10ende plagg hos skredderen… Kjoler, skjørt, shorts og sko! Charlotte føler hun henger litt etter i shoppinga. Skal få lagt ut bilde av alle plaggene når de er ferdige!(og når Charlotte kanskje også har litt å vise frem)

Therese og Susanne hos skredderen.

I dag følte vi oss veldig smarte. Vi kjøpte oss en svær dunk med drikkevann til å ha på rommet. Vietnamesern som bærte den opp for oss var utrolig søt og fiksa til og med et eget stativ til den! Nå trenger vi aldri være tørste lengre!

Siden Charlotte nesten ikke har rørt seg utenfor senga, har hun måttet bruke telefonen ved senga en del for å bestille seg room service. Utrolig flaut når man for 4 gang ringer ned til resepsjonen for å bestille seg yoghurt-shake og kokt ris.

Hvis man ønsker seg litt mer tilfredsstillende smaker så har Cargo blitt et veldig populært sted å spise dessert. Det er mange som har smakt nesten alle kakene der allerede. Bildet over er av Rikkes deilige kake som hun spiste i dag.

– Charlotte og Rikke –