Hei igjen! Nå har vi akkurat kommet tilbake til hotellet fra en sinnsykt forvirrende sykkeltur.. Skal fortelle mer, men starter fra morgenen.

Ingen av oss fikk sove i natt. Vi lå begge og vridde oss i sengene og hørte på bråket utenfor. Vet ikke hvorfor vi ikke fikk sove, kan ha vært på grunn av jetlag’en.

Spiste frokost og syklet til skolen(på våre nydelige, skranglete sykler vi har leid uten demping) og hadde første forelesning. Denne uken har vi kun forelesninger om Vietnam. Historie, kultur, osv. Var veldig trøtte, og krakkene var utrolig vonde å sitte på, så var litt vanskelig å følge med. Men vi klarte oss!

Da klokken var 10 dro vi tilbake til hotellet, pakket veska og tok syklene til markedet hvor vi kjøpte oss sykkelhjelmer. Tror vietnameserne ler litt av oss siden ingen av de har hjelmer på vanlige sykler, kun på mopeder. Men vi fant ut at det var sikrest å bruke hjelm i den kaotiske trafikken her!

På markedet var det fullt kaos og sola steikte. Fikk kjøpt oss hjelm til 30 kr(turistpris, vi betalte egentlig ALT for mye) og satte kursen mot studesenteret som ligger på stranda. Vi syklet med fire andre. Vi har fått utdelt et kart over området, som vi raskt fant ut at var veldig feil… Vi syklet helt feil og tok oss lang tid å komme frem. Herregud så slitne vi var da! De andre hadde allerede begynt å spise lunsj, så vi var veldig forsinka..

Vi spiste raskt, kledde oss i bikini og løp ut i havet for å kjøle oss ned. Rakk også å legge oss litt i sola før Charlotte skulle på seminar. Rikke hadde fri og kunne slappe av i sola resten av dagen.

Da Charlotte var ferdig tenkte vi at vi skulle sykle alene tilbake. Kunne jo ikke være SÅ vanskelig å finne veien hjem.. nå hadde vi jo syklet veien en gang før! Tro det eller ei, vi havnet uti gokk på et sted hvor det ikke fantes én eneste turist. Var litt skummelt! Fant til slutt en dame som kunne hjelpe oss(hun kunne ikke engelsk, takk og lov for tegnspråk!). Så nå er vi utslitte, har vondt i rompa, litt solbrente og gleder oss VELDIG til å sykle til skolen hver dag i ti uker til…

– Rikke og Charlotte –

Det er tydelig at dusjene er beregnet for små mennesker… Vi har litt problemer, må bøye oss mye for å komme under dusjstrålen!